XYLEM Water Solutions

hivatalos magyarországi képviselője

>1. Komplex napkollektoros rendszerek2. PV modulpanelek – Yingli

Cégünk elsősorban a Yingli PV napelemeit ajánlja.

A választásunk elsősorban a megbízható minőség és kiemelkedő ár-érték arány miatt esett erre a márkára.

A Yingli egyike a világ legnagyobb PV napelem gyártóinak. Több mint 6000 alkalmazottat foglalkoztat. Termékei ismertek és elismertek Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban egyaránt.

A cég a gyártás minden lépését házon belül oldja meg – a szilícium előállításától a kész modulok összeállításáig. Ez teszi lehetővé a gyártás minden lépésén végighaladó szigorú minőségellenőrzést, aminek a Yingli termékek magas megbízhatóságukat köszönhetik.

A Yingli a TÜV Rheinland -al stratégiai partnerséget folytat a minőség és megbízhatóság folyamatos fejlesztése érdekében.

A folyamat végén az európai szabványoknál is szigorúbb gyorsított öregedési tesztek tanúsítják, hogy az elemek élettartama min. 30 év.

Így a Yingli esetében el kell felejteni a kínai produktumok iránt (a minőség és technológia tekintetében) eddig kialakult sztereotípiákat!

A nagy gyártási volumen, a teljes gyártási folyamat egy helyszínen történő megvalósítása, és a modern berendezések teszik lehetővé, hogy a Yingli mindenki másnál alacsonyabb fajlagos költségekkel dolgozzon, és így elfogadható árakon értékesítsen.

Mindemellett mint közvetlen gyári forgalmazók, nagyon kedvező áron kínáljuk:

  • KYOCERA (japán) Polykristályos PV modulpaneleit
  • ASolar (svájc) Monokristályos PV modulpaneleit

3. Inverterek

  • SMA
  • FRONIUS
  • SIEL Soleil4. Szerelőkeret

  • InterSol (Donauer Solartechnik Vertriebs GmbH.)Copyright © Ecovíz Kft. - verzió: HProg 2.0 - 2.0