XYLEM Water Solutions

hivatalos magyarországi képviselője

A típusú UV berendezések

Alkalmazás

  • Ivóvíz
  • Technológiai víz
  • Forró víz / legionellae
  • Meleg vizes rendszerek


A típusú UV fertőtlenítő rendszerek
Az új generációs biodozimetrikusan tesztelt és ennek megfelelő tanúsítvánnyal rendelkező A típuscsalád minden követelményt kielégít a háztartási és technológiai felhasználású vizek megbízható és előretekintő csíramentesítésével kapcsolatban.

A hatékony Spektrotherm® sugárzók biztosítják a kompakt kivitelt és garantálják a maximális fertőtlenítő hatást mind forró, mind hideg vizek esetében.

Az A típusú fertőtlenítő berendezések vegyszerek használata nélkül, környezetkímélő módon és hatékonyan roncsolják a baktériumokat, vírusokat, gombákat és a cryptosporidiumokat.


Ivóvíz

Felszíni, vagy kútvizek, források esetén, valamint a kis és közepes méretű önálló ivóvíz szolgáltatók részére az A típuscsalád ajánlható hatékony vízfertőtlenítés céljából.

A tanúsítvánnyal rendelkező fertőtlenítő rendszerek (400 J/m?) teljesítik a német ivóvíz minőségi rendelet összes mikrobiológiai követelményét anélkül, hogy a kezelt víz ízét és egyéb fizikai tulajdonságát megváltoztatnák.

Ellentétben a klórozással, az UV sugaras fertőtlenítés nem eredményez nemkívánatos és veszélyes vegyületeket, melléktermékeket. Az UV sugárral kezelt víz megtartja természetes minőségét.

A WEDECO UV berendezések ellenőrző rendszere (SEC) a DVGW és az ÖNORM által elfogadott és megfelelő tanúsítvánnyal igazolt. Folyamatos és megbízható visszajelzést ad a fertőtlenítési teljesítményről.

Technológiai víz

Az UV sugaras fertőtlenítő technológia ideális az ipari felhasználású vizek esetében. Nagyban növeli a nyersvíz minőségét, megakadályozza a mikroorganizmusok számának növekedését a vízben. AZ élelmiszer-, üdítő-, kozmetikai- és gyógyszeripari termékek előállítása nagyban függ az előállítás során felhasznált víz kifogástalan mikrobiológiai minőségétől. Az UV sugaras technológia drasztikusan csökkenti a mikroorganizmusok számát, a víz minőségének károsítása nélkül.

Az UV technológia sikeresen alkalmazható más célokra is, mint például mosó-, öblítővíz, hűtővíz körök, vagy újra felhasználandó vizek esetén. A legmagasabb minőségi gyártásnak köszönhetően az A típuscsalád sikeresen lát el különböző ipari feladatokat a világ számos pontján.

Forró víz/Legionellae baktériumok kiirtása

Az UV technológia kiemelkedően alkalmas a forró vizes rendszerekben gyakran előforduló ligionella baktériumok elpusztítására. Az A típuscsalád hatásosságát a Bonni Egyetem Higiéniai Intézete vizsgálta és megfelelőnek találta.

A hagyományos UV sugárzókkal összehasonlítva a hőmérséklet stabilizált Spektrotherm® sugárzók a legjobb fertőtlenítési eredményeket garantálják forró víz esetén is.

Copyright © Ecovíz Kft. - verzió: HProg 2.0 - 2.0