XYLEM Water Solutions

hivatalos magyarországi képviselője

Aquada típusú UV berendezések

Alkalmazás

  • Ivóvíz
  • Nem vezetéskes víz
  • Meleg víz / legionellae


Jellemzők, előnyök

  • Fokozza a víz minőség biztonságot
  • A veszélyes mikro-organizmusok megsemmisítése
  • Nincsenek káros kemikáliák vagy melléktermékek
         (mint pl. Trihalometánok)
  • Nincs üledék
  • Az UV sugárzás nem változtatja meg a víz ízét, illatát és átlátszóságát.


Egyszerű beszerelés a házi vízellátó rendszerbe
Az Aquada UV berendezések könnyen beszerelhetőek a házi vízellátó rendsze egyéb szükséges elemei után. Az UV lámpa egyszerűen cserélhető. Cseréjük évente egyszer szükséges folyamatos működtetés esetén.

Gazdaságos
Az Aquada berendezések kisebb energiát igényelnek, mint egy hagyományos villanykörte, miközben képesek fertőtleníteni a háztartásba érkező ivóvizet.

Az Aquada–sorozat, méreteit tekintve a Wedeco UV család legkisebb tagja. A rendkívül egyszerű kezelhetőség, alacsony ráfordítási és üzemeltetési költség, valamint a változatos felhasználási lehetőségei teszik az Aquada berendezést a környezetbarát UV fertőtlenítés ideális eszközévé. Az Aquada UV rendszer minden olyan helyre ajánlott, ahol az ivóvizet saját forrásokból nyerik, vagy ahol a hálózati ivóvíz minősége nem elégíti ki az igényeket. Ezenkívül használható lakóházak szennyvizének fertőtlenítésére, akváriumok, uszodák, vízi látványosságok, szökőkutak fertőtlenítésére, szellőztetésre, légkondicionálásra.


Hogy működik az Aquada?
Az Ultraviola fény fertőtlenítő hatásához szükséges hullámhosszát egy nemesacél ház közepébe helyezett alacsony nyomású lámpa biztosítja. A kvarcüveg védőhüvelynek köszönhetően csak a hatásos UV hullámok jutnak be a vízbe. Az e célokra kifejlesztett áramellátás lehetővé teszi a berendezés alkalmazását világszerte. Az optimális és zavartalan üzemről az UV vezérlőegység gondoskodik. Egyszerű üzembehelyezés és karbantartás Az Aquada UV rendszer nagyobb átalakítások nélkül a meglévő vízhálózatba illeszthető. A kifinomult kivitelezése és egyszerű kezelhetősége nem igényel szakértelmet. Az UV lámpák legalább egy évig használhatóak és könnyedén cserélhetők. A kvarccső valamint a lámpa ki és beszerelése szerszámok nélkül elvégezhető. Minden felhasználónak a megfelelő Aquadát Az Aquada három típusban kapható. Minden egyes tipus öt különböző méretben, egyéni, kereskedelmi és ipari célokra készült. Akár az olcsó Altima modellt, a gazdagabb felszereltségű Proximát vagy a minden eshetőségre alkalmas Maximát választja, biztos lehet benne hogy az egyéni igényeihez igazított legjobb berendezést kapja.

Védje meg családját a mikroorganizmusoktól
Semmisítsd meg a baktériumakat az ivóvízben! A mikroorganizmusok, beleértve a baktériumokat, vírusokat és cisztákat, a természetben előforduló lények. Bár a helyi vízszolgáltatók többféle kezelést biztosítanak, mint például a klórozást, ezek a mikroorganizmusok közül egyesek túlélhetik a kezelést, és bejuthatnak a házi ivóvíz ellátásba. Bár több organizmus ártalmatlan, néhány azonban veszélyes betegségeket okozhat. Különösen a legyengült, védekezésképtelen immunrendszerű emberek és gyermekek esetében. Ezeknek az ártalmas organizmusoknak a megsemmisítésére és megelőzésére az egyik leghatékonyabb módszer az ultribolya (UV) fény használata. A vízellátó rendszerbe csatlakoztatva az UV-s fertőtlenítés kiváló megoldást kínál a mikroorganizmusok ellen. Amíg más házi vízkezelő rendszerek, mint a szűrés vagy vízlágyítás javítják a víz izét és tisztaságát, nem biztosítanak védelmet a mikroorganizmusok ellen. Az UV folyamatosan és hatékonyan ártalmanítja ezeket a veszélyes organizmusokat.

Hová szereljem az AQUADA UV rendszeremet?
A vízforrástól vagy vízelőkészítő rendszertől függően több lehetséges megoldás létezik. Amíg a vízkezelési módok fontosak a víz ízének, tisztaságának és egyéb jellemzőinek javításához, az UV megbízható, hatékony vegyszermentes fertőtlenítést biztosít.

Copyright © Ecovíz Kft. - verzió: HProg 2.0 - 2.0